ازدواج موقت | ازدواج دائم | همسریابی موقت | همسر یابی دائم | صیغه | دوستیابی | 30gh.ir | متعه | عقد موقت | نکاح
ازدواج موقت | ازدواج دائم | همسریابی موقت | همسر یابی دائم | صیغه | دوستیابی | 30gh.ir | متعه | عقد موقت | نکاح
1389/06/17 02:09
ورود
شناسه كاربري

رمز عبور

تبلیغات A

بخشهاي خبري
نوشته هاي مدیر (2)
پرسش و پاسخ (14)
خبرهای ازدواج موقت (10)
مراجع تقليد (1)
ازدواج موقت از نظر استاد مطهری (0)
نوشته های شما (5)
مقالات ازدواج موقت (3)
روابط دختر و پسر (10)
راهنمای شرعی (1)
مشکلات جنسی جوانان (7)
خاطرات ازدواج موقت (2)
ایدز و ازدواج موقت (0)
ازدواج دائم (2)
تبلیغات B
بخشهاي خبري
مقالات شما درمورد ازدواج موقت (21)
مقالات ارسالی اعضاء
متعه (ازدواج موقت) در اسلام و قرآن و روایات (3)
اخلاق جنسى در اسلام و جهان غرب (12)
نویسنده: شهید مرتضى مطهری
ازدواج موقت از نظر استاد مطهری (10)
نویسنده: شهید مرتضى مطهری
ازدواج موقت در احکام (3)
احکام ازدواج غیردائم
خاطرات شما از ازدواج موقت (2)
خاطرات ارسالی اعضاء
ضررهای استمناء یا جلق زدن (4)
فهرست
ارسال لینک
پیوندها

ضررهای استمنا یا جلق زدن
زیاده روی در ازدواج موقت
دختر باکره و ازدواج موقت
دلایل پرهیز از ازدواج موقت
خاطرات شما از ازدواج موقت 1
ثواب ازدواج موقت
ازدواج موقت در قرآن و روایات 1
ازدواج موقت در قرآن و روایات 2
آمار ازدواج موقت افزایش یافت
کاندوم و راه پیشگیری
کمک شما به تبلیغات سایت
چت در مورد ازدواج موقت
معضل زنان خیابانی
فرهنگ لغات ازدواج موقت
فرق ازدواج موقت با زنا
فلسفه ازدواج موقت
کتاب ازدواج موقت
احكام آمیزش جنسی در رمضان
ازدواج مجدد و حقوق همسران
ازدواج با زن مطلقه
نامه محبت آمیز امام خمینی به همسرش
ازدواج (ازدواج موقت ازدواج دائم)
آموزش تصویری ساخت ایمیل در یاهو
تبلیغاتC
تبلیغات D
آمار
ميهمانان آنلاين: 5
كاربران آنلاين:55472559

تعداد اعضا:52,458
جديدترين عضو: 55472559
تبلیغات F
همسریابی موقت و دائم
تبلیغات

مشاهده موضوعات
ازدواج موقت | ازدواج دائم | همسریابی موقت | همسر یابی دائم | صیغه | دوستیابی | 30gh.ir | متعه | عقد موقت | نکاح | مسائل و مشکلات در ازدواج موقت | مشکل بکارت در دختران
صفحه 1 از 13 1 2 3 4 > >>
نويسنده ازدواج دختران (زنان باکره)
m_hojatian
عضو

تاريخ عضويت: %28.%11.%85
ارسال شده در تاريخ 1385/12/15 21:14
سلام،

این سایت و سایتهای مشابه مجوزهای متنوعی (از نوع کلاه شرعی!) برای ازدواج "بدون اذن ولی" دختران ارائه می دهند که همه این مجوزها برای این است که بخش خیلی محدودی از زنان بیوه ما به سمت این عمل خداپسندانه (متعه یا ازدواج موقت) گرایش نشان می دهند، حالا به هر دلیلی از جمله عرف غلط جامعه و دید کوته بین مردم.

اما عزیزان بدانید که دین آخرین و تکمیل شده خدا (اسلام شیعیان) قابل تغییر نیست و حکم خدا همان است که توسط اولیایش به مردم تفهیم شده است و هر گونه تحریف در آن برخورد دنیوی و اخروی شدید خواهد داشت.

در این مورد (ازدواج دختران) هم حکم خدا چنین است:

دخترى كـه بـه حد بلوغ رسيده و رشيده است يعنى مصلحت خود را تشخيص مى دهد، اگر بخواهد شوهر كند چنانچه باكره باشد بايد از پدر يا جد پدرى خود اجازه بگيرد، هر چند خود متصدى امور زندگانى خويش باشد.

لطفا نظر بدهید.
ممنون.
نويسنده RE: ازدواج دختران (زنان باکره)
arash3
عضو

تاريخ عضويت: %11.%12.%85
ارسال شده در تاريخ 1385/12/17 03:43
احسنت به تو دوست عزيز
اما كو گوش شنوا
اينجا يك عده ... كش هستند كه به فكر در آمدن و در اين جامعه كثيف هيج نظارتي بر سايتها نيست و هر نامردي ساز خودش رو ميزنه و اسم جامعمون مثلا اسلاميه
m_hojatian
عضو

ارسال شده در تاريخ 1385/12/17 17:47
آفرین به شما،

من هم در این فروم می خوام به این مطلب برسیم که مشکل از یک عده نامرده؟ یا از همه این قشر نامردهای بی دینه؟ یا از یک جامعه اسلامی نامرد بی دین خدا نشناسه؟ که اسم خودمون رو هم گذاشتیم مسلمون شیعه!

بعد که فهمیدیم مشکل از کجاست، می رسیم به اینکه هدف اونها از دادن این فتواهای غیر شرعی و قبول کردن خیلی های دیگه (مثل این عده) چیه؟

و به این مطلب که چرا اکثر خانواده ها به رابطه نامشروع بچه هاشون (دوست دختر یا دوست پسر داشتن پسرها و دخترهاشون که رابطه نامشروعه و آخرش به زنا می رسه، و می دونین که پسرها و دخترهایی که اهل زنا باشند تشکیل این اجتماعی که الان داریم رو می دن!) از داشتن رابطه شرعی ازدواج موقت برای فرزندانشون راضی تر هستند!
shapesar
عضو

نمايه كاربر

تاريخ عضويت: %20.%12.%85
ارسال شده در تاريخ 1385/12/21 09:27
بابا این حرفها چیه اسلام کدومه پرده به چه درد میخوره این حکمی که صادر کردی از کجات دراوردی تو قرانه نه پس کجاست که اذن پدر باشه الان خیلی از دخترها نمتونند ازدواج کنند این که نمیشه این سایت خیلی خوبیه ما باید فرهنگ ازدواج موقت را جا بندازیم و خرافات در مورد پرده را از بین ببریم حال یه دختر پرده نداشته باشه به کجا برمیخوره بیایم روشنفکر باشیم دخترها و پسرها حق دارند **** داشته باشند این حق مسلم ماست حتی از انرژی هسته ای هم مهمتره
m_hojatian
عضو

ارسال شده در تاريخ 1385/12/21 22:27
آقای شاپسر جیگر بابا!
از ع**** لوگویی که انتخاب کردی مشخصه که مشکلت با این سایت حل نمیشه و در این جور موضوعات هم اظهار نظر نکن لطفا.
118
عضو

تاريخ عضويت: %19.%09.%85
ارسال شده در تاريخ 1385/12/22 22:42
داداش بكارت كه مشكل نيست نداشتنش واسه دختر خانوما مشكله
اوني كه ميخواد اينو تو ايران جا بندازه كه دختر باكره بودنش يا نبودنش مهم نيست احتمالا ...(ننوشتم كه به ننه بعضيا برنخورهsmiley)
بدونه اين عفت و حرمت از قبل اسلام تو ايران بوده (باور نئاري از 118 بپرس)
نمونه بارزش رد كردن دستور خشايار شاه توسط زنش براي ورود به مجلس مردانه بود كه به شاه برخورد و اينطور بود كه پاي استر يهودي به دربار باز شد (البته وقتي لخت و عور اومد تو مجلس)...
گل پسراي ايروني و ناز دختراي ايروني وفاداري و حيا هميشه با ايروني بوده
مردا به باكره بودن دختر خانما اهميت ميدن نامردا راهشون جداست
كافيه ازشون بپرسي خواهر و مادرو زنت چطور ...smiley
cfhadi
عضو

محل اقامت: قم
تاريخ عضويت: %18.%07.%85
ارسال شده در تاريخ 1385/12/24 21:18
مراجعه شود به نوشته های : مشکلات ازدواج موقت
در انجا مطلبی نوشته ام
cfhadi@yahoo.com
javadi41
عضو

نمايه كاربر

محل اقامت: بوشهر
تاريخ عضويت: %14.%01.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/01/22 05:47
بله مسئله پرده بكارت مهمه و نشانه عفت و پاكدامني دختره البته برا اينكار رضايت پدر شرطه
doost642005
ali125
عضو

تاريخ عضويت: %05.%02.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 12:43
در صورت همخوابگی احتمال از بین رفتن بکارت زیاد است لذا من اصلاً توصیه نمی کنم.
bidran
عضو

محل اقامت: اصفهان
تاريخ عضويت: %19.%01.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 13:03
سلام به همگی
ایا تا کنون فکر کرده اید که چرا خداوند در بین اینهمه موجود که آفریده فقط در انسان پرده بکارت قرار داده است .؟ ! و علت ان این نیازی است که در ذات انسان نهفته است . انسان تنها موجود هوشمند جهان است . و این هوش او را بسوی پاکدامنی هدایت می کند . پس علت ایجاد پرده بکارت عفاف است . متاسفانه دیدگاه این سایت به این مساله یک دیدگاه کاسب معانه است . من بعنوان یک مرد دوست دارم با دختری ازدواج کنم که عفیف باشد نه دختری که بکارت ان بر قرار است و اصل وجود بکارت او ( پاکدامنی ) او بر باد رفته است . شما را بخدا این شائبه را در بین دختران معصوم ما رایج نکنید و اصل پاکدامنی را زیر سوال نبرید . این همان فساد غرب است و چیز دیگری نیست ( حتی با حفظ بکارت )
ادرس من pejman_33@yahoo.com
bidran pejman_33@yahoo.com
hamid_mhmm
عضو

تاريخ عضويت: %20.%01.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 13:27
bidran
میشه بی تعصب به این 2 تا سوال جواب بدبد؟
1- از کجا اینقدر مطمئنی که خداوند در بین اینهمه موجود که آفریده فقط در انسان پرده بکارت قرار داده است؟؟؟(بهت توصیه میکنم کمی مطالعه کنی بعد حکم قطعی صادر کنی)
2- یعنی دختری که عقد دایم کرده و به هر دلیلی از شوهرش جدا شده پاکدامنه و دختری که عقد موقت کرده ناپاک و آلوده...؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamid_mhmm
عضو

تاريخ عضويت: %20.%01.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 13:32
راستی دوستان جدیدا" مد شده که میگن من با این مخالفم اونو قبول ندارم .....
جمعش کنید این ..............ها را
بندازید بیرون این............ها رو
آخرش هم میگن راستی اینم آدرس من!!!!!
یاد تبلیغ وینستون میوفته آدم که میگفته:
"سیگار برای سلامتی مضر است حتی وینستون!!!!!" smileysmileysmileysmiley
bidran
عضو

ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 14:21
اقای حمید
با اینهمه عصبانیت ممکنه خدای نکرده ...
من هیچ احتیاجی به اینگونه ارتباطات ندارم
ادرس را هم برای این دادم که اگر نظری دارید بدهید .
تبلغات وینیستونی هم نیست . اگه حرف حساب داری بزن
در ضمن اگه تحقیق کردی و فهمید که مثلا گاو هم پرده بکارت داره زیاد تجعب نکن
چون به هیچ دردش نمی خوره ....smiley
bidran
عضو

ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 14:27
در ضمن آقای حمید
زیاد ناراحت مشکل خواهرت نباش . بزودی شوهر دائم براش میاد
majid63
عضو

تاريخ عضويت: %21.%11.%85
ارسال شده در تاريخ 1386/02/05 15:46
سلام
قبل از هر چيز بايد بگم من نه اينجا هستم كه به كسي ناسزا بگم و نه اينكه از كسي حمايت كنم
فقط آمدم كه يه مقدار جو رو به سمت فكر بيشتر وادار كنم و بيشتر صحبتهام هم از بزرگان است .

قبل از هر چيزي بايد بگم كه اگر در دين اسلام ازدواج ذكر شده به خاطره اينه كه تمايلات جنسي
در بشر وجود داشته و خواهد داشت ... همه ما مي دانيم كه بعضي مشكلات باعث ميشه تا بعضي
ها از ازواج دائم دوري كنند .... حال اين گروه يا بايد صبر كنند تا مشكلاتشان حل شود يا راه ديگري
بروند .. اگر قرار بود اين گروه حتما صبر كنند خدا در دينش فقط ازدواج دائم را قرار ميداد ...
پس صبر كردن كه يكي از دوستان به آن اشاره داشت تنها راه نيست چون اسلام هم تنها يك راه
پيش پاي ما نذاشته .... اكنون بايد ديد ازدواج موقت در چه شرايطي درست است ؟ در اينجا ميخواهم به
قسمتهايي از كتاب حقوق زن در اسلام شهيد مطهري اشاره كنم :
((( ‌" يك پسر موفق در دوران تحصيل كه دبستان و دبيرستان و دانشگاه را بدون تاخير و رشد شدن در امتحان آخر سال و يا در كنكور دانشگاه گذرانده باشد در 25 سالگي فارغ التحصيل مي گردد و از اين به بعد مي تواند درآمدي داشته باشد ، قطعا سه چهار سال هم طول مي كشد تا بتواند سر و سامان مختصري براي خود تهيه كند و آماده ازدواج دائم گردد . همچنين است يك دختر موفق كه دوران تحصيل را مي خواهد طي كند . "
" كداميك ؟ رهبانيت موقت ( كمونيسم جنسي ) يا ازدواج موقت ؟
از شما ميپرسم : آيا با اين حال ، با طبيعت و غريزه چه رفتاري بكنيم ؟ آيا طبيعت حاظر است به
خاطر اينكه وضع زندگي ما در دنياي امروز اجازه نميدهد كه در سنين شانزده سالگي و هجده سالگي ازدواج كنيم دوران بلوغ را به تاخير بيندازد و تا ما فارغ التحصيل نشده ايم غريزه جنسي دست از سر ما بردارد ؟
آيا جوانان حاضرند يك دوره رهبانيت موقت را طي كنند و خود را سخت تحت فشار و رياضت قرار دهند تا وقتي كه امكانات ازدواج دائم پيدا شود ؟ فرضا جواني حاضر گردد رهبانيت موقت را بپذيرد ، آيا طبيعت حاضر است از ايجاد عوارض رواني سهمگين و خطر ناكي كه در اثر ممانعت از اعمال غريزه جنسي پيدا مي شود و روانكاوي امروز از روي آنها پرده برداشته است ، صرف نظر كرد ؟
دو راه بيشتر باقي نمي ماند : يا اينكه جوانان را به حال خود رها كنيم و به روي خود نياوريم ، و راه دو ازدواج موقت است .... " )))
حال كيست بر اين سخنان گرانبها از شهيد مطهري نقدي كند ... بسم الله ...
در ضمن دوستان از اين نوشته هاي من زود تصميم گيري نكنيد چون همچنان ادامه دارد ...
iidaneshjooii
bidran
عضو

ارسال شده در تاريخ 1386/02/06 09:03
اقای حمید و آقای مجید و سایر دوستان
****ی با ازدواج موقت مخالف نیست . ولی همه شما با دروغ و کلاه برداری مخالف هستید . سوالی که مطرح است این که یک مرد چرا برای ازدواج دنبال دختر باکره میرود .؟ ایا این یک گرم پوست ارزش اینهمه گشتن و دردسر کشیدن بقول دوستمان رهبانیت جنسی و ... را دارد . مطمئنا همه می گویید پسرجان منظور پرده بکارت نیست منظور اینکه این دختر یه دختر پاکیه که قبلا دست از پا خطا نکرده و در آینده هم به تو خیانت نمی کند و . . .
حالا شما سایت راه انداختید می گویید آهای دختر خانوما مشکل شما را حل کردیم بسم الله ، ازدواج موقت به شرط حفظ بکارت !!!!!!! به همین راحتی مشکل بیست میلیون دختر که اتفاقا مشکل دارند و بقول آقا مجید مشکل سهمگینی هم هست حل شد !!! و بعد از چنان از سخنان استاد ما شهید مطهری صحبت می کنید که انگار وحی منزله. . .
شما خودت اگه با دختر اذواج کردی که بکارت هم داشت ولی بعد فهمیدی که ایشان از طریق شرعی ازدواج موقت داشته به سه چهار تا پسر رابطه ناقص برقرار کرده و به شما بعنوان دختر باکره جازد ند آیا یک لحظه هم حاضری با ایشان زندگی بکنید . اگه حاضری واقعا براتون متاسفم که خیلی بی غیرت هستید .
حالا اگه با یه خانمی که قبلا ازداوج کرده و زن خوبی هم هست ازدواج بکنید و او هم قبل از از ازدواج موضوع را به شما بگوید شما بدون دغدقه و ناراحتی با او ازدواچ خواهید کرد . ...
حد اقل اگه با یه دختر غربی ازداج کردید که بکارت نداشت اینقدر ناراحت نمی شید . یعنی احساس فریب خوردن به شما دست نمی ده . . .
شما می خواهید مشکل جامعه را حل کنید هزاران مشکل به جامعه اضافه می کنید . با اینکار دیگه بکارت نشان عفت و پاکدامنی نخواهد بود و این هنجار جامعه از بین خواهد رفت . هزاران کودک بی سرپرست به جامعه اضافه می شود . و در این گرداب نادانی همه غرق خواهند شد . و به تدریج جامعه اسلامی نیز راه غرب را طی کرده قداست خانوده از بین خواهد رفت . ....
ا

mashhad-online
عضو

نمايه كاربر

محل اقامت: مشهد
تاريخ عضويت: %14.%12.%85
ارسال شده در تاريخ 1386/02/06 18:33
سلام
مساله ازدواج موقت براي يه دختر يك واجب حتمي نيست ولي چند مساله در اين باره وجود داره:
اول اينكه دختر ميتونه چنين انتخابي داشته باشه.
دوم اينكه در بعضي شرايط دختر يا ولي او ميتونه بخاطر ضرورتهايي به اينكار رضايت بده. مثل دختري كه 35 سالشه و مجرد مونده.
سوم اينكه هميشه دختر قادر به تشخيص مساله و انتخاب درست تر نيست پس اجازه ولي هم براي همينه.
چهارم اينكه اگر امكان ازدواج دايم باشه ،تشويق دختره به ازدواج موقت كار درستي بنظر نمياد.
پنجم اينكه آدم كلاش و غافل و هوسباز وسربهوا و فرصت طلب و بي ملاحظه زياده، پس اگه دختري بره طرف اينكار بايد حواسش كاملا" جمع باشه كه هيپنوتيزم نشه و خودشو و شايد ديگرانو به باد نده.
ششم اينكه اگه دختري به حرام ميفته بايد ازدواج كنه ( حتي موقت؟؟) مگر بتونه صبر كنه اگرم نتونست صبر كنه به اولين خواستگار جواب بده براش خيلي بهتره از صيغه شدن با عاقبت نامعلومش و ترس و دلهره و مسايل اجتماعيش.
هفتم اينكه انسان موجودي ناشناخته است بهتره كه براي جستجوي آدمها و شناختشون و انتخاب همسري در آينده دخترا بطرف اينكار نرن چون از پسش بر نميان و هر كسي يه جوريه كه با بقيه فرق داره.
هشتم اينكه تشويق به ازدواج موقت دخترها اگه باعث برهم خوردن زندگيشون در آينده بشه بازم مجازه؟ يكي هست اينو از مراجعتقليد سوال كنه؟ صبر پاداشش بيشتره با صيغه شدن؟
نهم اينكه مساله ازدواج موقت دخترها يه مساله مهم و اجتماعيه كه اين نظرها هم بايد كارشناسي بشه تا به نتيجه مثبتي برسه ولي بهر حال هر كي حلال خدا رو حرام كنه اشتباه كرده، صيغه حلال خداست پس نوش جونتون اما مواظب همه چي باشيد.
لعنت بر غاصبين
محسن لطفا"  ياهو مسنجر پيام بذاريد. vetr2007 شرايط زماني و مالي مناسب براي خانم مؤمن و متعهد
mashhad-online
عضو

نمايه كاربر

محل اقامت: مشهد
تاريخ عضويت: %14.%12.%85
ارسال شده در تاريخ 1386/02/06 18:35
با سلام مجدد
بعضي از دختره بطور طبيعي پرده بكارت ندارن ولي تعدادشون خيلي كمه آمار پزشكيشو ندارم.
محسن لطفا"  ياهو مسنجر پيام بذاريد. vetr2007 شرايط زماني و مالي مناسب براي خانم مؤمن و متعهد
majid63
عضو

تاريخ عضويت: %21.%11.%85
ارسال شده در تاريخ 1386/02/07 00:44
مگه قرار نشد زود تصميم گيري نكنيد ؟!!!! ولي خوشحالم از اينكه تونستم شما دوستان رو به فكر وادار كنم و از صحبتهاي تعصب انگيز تا حدودي دور كنم ، به هر حال...
شما دوست عزيز از غيرت صحبت ميكنيد ... ! تعجب ميكنم، ميدوني چرا ؟ چون تو از غيرتي صحبت ميكني كه خودت تعريفش كردي ، ...
من در صحبتهام به هيچ وجه نگفتم دختر خانم ها ازدواج موقت داشته باشند ولي ميخوام اين رو بگم كه چرا جامعه امروز ما به همان سمت بي خيالي كه در قسمت قبلي صحبتم گفتم رو آورده ، مگر نه اينكه ما مسلمانيم ، چرا بايد دختر جوان ما خيلي راحت ( ببخشيد اين حرف رو ميزنم ) زنا بكنه اما تا حرف ازدواج موقت پيش مياد رنگ از رخسارش ميپره ، نگو نه كه آبمون تو يه جوب نميره ، مگه نه اينه كه الان جامعه ايي كه داخلش هستيم همينجوره ( خودت هم ميدوني كه هست، لازم نيست خودمون رو گول بزنيم ) پس قوانين ديني كه مدعي اش هستيم كجاست ، ما اگه يه عده خشك مقدس رو نداشتيم الان اين وضع هولناك جامعه رو پيش رو نداشتيم ، شما راحت ميگي مطهري كه آيه خدا رو نگفته ، مگه نه اينه كه تو از يك آيت الله تقليد ميكني ، خوب مطهري هم يكي از همونا بوده با اين تفاوت كه امام خميني در موردش ميگه : " آثاري كه از اوست بدون استثنا همه آثارش خوب است و من كس ديگري را سراغ ندارم كه بتوانم بگويم همه آثارش خوب است " ...
من در يك كلام ميخوام اين رو بگم بياييد كاري كنيم كه وقتي دختر جوان ما احساس نياز ميكنه به سمت گناه نره ، ( بابا ايها الناس اين اخلاق جنسي رو خدا درون ما گذاشته خودش هم راهش رو پيش پاي شما گذاشته ) ، بياييد اين فكر غلط رو كه تا متوجه شديم فلان دختر قبلا به خاطر احساس نيازش ازدواج موقت داشته ، غيرتي بشيم رو ، از خودمون دور بريزيم ...( اين مفهوم غيرت نيست )
و كلام آخر صحبتهاي خودم ... اگه ما يه كاري ميكرديم كه دختر جوانمون يا آنقدر صبر ميكرد كه ازدواج دائم داشته باشه يا ازدواج موقت ميكرد ديگه جامعه ما اينطور نبود كه دخترامون با اين وضع بد حجابي به راحتي بيرون بيان و همينطور پسراي جوانمون كه نميتونند زود ازدواج دائم داشته باشند با اين اخلاق بد درون جامعه حاضر شوند ... ( ميدوني چرا چون احساس نيازشون رو جاي ديگه براحتي و از طريق شرعي خالي ميكردند ) و تو ميداني جامعه پاك داشتن چه زيباست ؟
( در صحبتهاي بعدي ام به سوالاتي كه بيشتر شما اينجا مطرح كرديد و شهيد مطهري در كتابش پاسخ داده را خواهم آورد )

iidaneshjooii
kkkkcccaarrm
عضو

نمايه كاربر

محل اقامت: تهران
تاريخ عضويت: %05.%02.%86
ارسال شده در تاريخ 1386/02/07 01:47
سلام
من یه مطلب از شهید مطهری درباره ازدواج موقت دارم
از مدیر سایت بخواید که بزارش تو سایت
این مشکلات حل میشه
کمسیم خواست بگه من واسش می فرستم
babayi_e_man
صفحه 1 از 13 1 2 3 4 > >>
رفتن به تالار:
تبلیغات H
نظرسنجي
آیا شما که مایل هستید پیش از ازدواج دائم ، ازدواج موقت داشته باشید ، حاضر هستید با دختری که قبلا حداقل یکبار ازدواج موقت داشته است ولی هنوز باکره است ازدواج دائم کنید ؟

بله ، با کمال میل حاضرم

حاضرم ، حتی اگر باکره نباشد

اگر خودم قبلا ازدواج موقت را تجربه کرده باشم ، نارحت نمی شوم و حاضرم

نه حاضر نیستم ، ولی ازدواج موقت را قبول دارم

حاضر نیستم و اصلا ازدواج موقت را قبول ندارم

براي راي دادن بايد وارد سيستم كاربري خود شويد.
تبلیغات E
پاسخ آنلاين به سوالات ديني
برای ارتباط باید از نرم افزار یاهو مسنجر استفاده نمایید

لوگوی سایت

صاحبان سایت ها و وبلاگهای پر بازدید که قصد تبادل لینک دارند ابتدا لینک و لوگوی سایت ازدواج موقت را در سایت یا وبلاگ خود قرار دهند سپس از بخش ارسال لینک ، لینک خود را ارسال کنند تا پس از بررسی و تایید لینک ارسالی آنها در سایت (بخش پیوندها) قرار داده شود .
متن موجود در جعبه زير را در سايت يا وبلاگ خود قرار دهيد